MAT 111- Linear Algebra November 2006 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA First Semester Examination Academic Session 2006/2007 October/November 2006 MAT 111- Linear Algebra [Aljabar Linear] Duration: 3 hours [Masa : 3 jam] Please check that this examination paper consists of SIX pages of printed material before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini]. Instructions: Answer all seven [7] questions. [Arahan: Jawab semua tujuh [7] soalan].