MAA 161 - Statistics For Science Students First Sem November 2006 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA First Semester Examination Academic Session 2006/2007 October/November 2006 MAA 161 - Statistics For Science Students [Statistik Untuk Pelajar Sains] Duration : 3 hours [Masa : 3 jam] Please check that this examination paper consists of TWELVE pages of printed material before you begin the examination. [Sifa pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUABELAS muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instructions: Answer all four [4] questions. [Atrahan: Jawab semua empat [4] soalan.]