MAA 101 - Calculus For Science Students I November 2006 - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA First Semester Examination Academic Session 2006/2007 October/November 2006 MAA 101 - Calculus For Science Students I [Katkulus Untuk Pelajar Sains I] Duration: 3 hours [Masa : 3 jam] Please check that this examination paper consists of SIX pages of printed material before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini]. Instructions: Answer all ten [10] questions. [Arahan: Jawab semua sepuluh [10 soalan].