CDS504 – Enabling Technologies & Infrastructures for Big Data (Teknologi Pengupayaan & Prasarana untuk Data Raya) - PPSKOM, Pusat Pengajian Sains Komputer (Pusat Pengajian Sains Komputer, 2021)
First Semester Examination 2020/2021 Academic Session February 2021