Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Juruaudit W29 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2020)
Tarikh : 23 September 2020 (Rabu) Masa : 9.00 Pagi – 11.30 Pagi (2 ½ Jam) Tempat : Kampus Induk