Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Tadbir (Kewangan) W19 Kertas II 23 September 2020 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2020)
Tarikh : 23 September 2020 (Rabu) Masa : 9.00 Pagi – 11.00 Pagi (2 Jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kejuruteraan