MSS 212E - Further Linear Algebra (Aljabar Linear Lanjutan) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2006)
Universiti Sains Malaysia Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 2005/2006 Jun 2006 MSS 212E- Further Linear Algebra (Aljabar Linear Lanjutan) Duration : 3 hours [Masa : 3 jam]