Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Setiausaha Pejabat N19 Pengambilan Nota/Nota Rintas 30 p.s.m. (Bahasa Malaysia) 24 September 2020 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2020)
Tarikh : 24 September 2020 (Khamis) Masa : 10.00 pagi Tempat : Makmal Telesidang (Aras 2), PPKT, Kompleks Eureka Calon : Kampus Induk