MSS 211 - Aljabar moden - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2006)
Universiti Sains Malaysia Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 2005/2006 Jun 2006 MSS 211- Aljabar moden Duration : 3 hours [Masa : 3 jam]