Peperiksaan Perkhidmatan Pengawal Keselamatan KP11 Kertas II (Teori) 23 September 2020 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2020)
Tarikh : 23 September 2020 (Rabu) Masa : 2.30 petang – 4.30 petang (2 jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan