Peperiksaan Perkhidmatan Pengawal Keselamatan KP11 Kertas II (Amali) 23 September 2020 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2020)
Tarikh : 23 September 2020 (Rabu) Masa : 9.00 pagi Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan