MAT 202 - Pengantar Analisis - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2006)
Universiti Sains Malaysia Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 2005/2006 Jun 2006 MAT 202- Pengantar Analisis Duration : 3 hours [Masa : 3 jam]