Peperiksaan Perkhidmatan Pengawal Keselamatan KP11 Subjek Utama (Kumpulan D) Kertas I 22 September 2020 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2020)
Tarikh : 22 September 2020 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 11.00 pagi (2 jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan