Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Kebudayaan B29 / Penolong Pegawai Sains C29 / Penolong Pegawai Penyediaan Makanan C29 / Penolong Pegawai Teknologi Maklumat FA29 / Penolong Pegawai Veterinar G29 / Penolong Jurutera JA29 / Penolong Pegawai Belia Dan Sukan S29 / Penolong Akauntan W29 Kertas I - Umum 22 September 2020 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2020)
Tarikh : 22 September 2020 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 ½ jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan