Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Teknologi Maklumat F41 / Pegawai Keselamatan KP41 Kertas I - Umum 22 September 2020 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2020)
Tarikh : 22 September 2020 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tengah hari (3 jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan