Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Teknologi Maklumat F41 Kertas II 23 September 2020 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2020)
Tarikh : 23 September 2020 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tengah hari (3 jam) Tempat : Kampus Induk