MAT 122E- Differential Equations I (Persamaan Pembezaan I) - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2006)
Universiti Sains Malaysia Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 2005/2006 Jun 2006 MAT 122E- Differential Equations I [Persamaan Pembezaan I] Duration : 3 hours [Masa : 3 jam]