MAT 101 E - Calculus - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 2005/2006 Jun 2006 MAT 101 E - Calculus [Kalkulus] Duration : 3 hours [Masa : 3 jam]