Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) N19 Kertas I 30 Oktober 2019 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 30 Oktober 2019 (Rabu) Masa : 9.00 Pagi – 11.00 Pagi (2 Jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan