Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Setiausaha Pejabat N19 Pengambilan Nota/Nota Rintas 30 P.S.M. (Bahasa Malaysia) 31 Oktober 2019 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 31 Oktober 2019 (Khamis) Masa : 2.30 Petang Tempat : Makmal Telesidang (Aras 2), Ppkt, Kompleks Eureka Calon : Kampus Kejuruteraan