Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Keselamatan KP41 Kertas II 31 Oktober 2019 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 31 Oktober 2019 (Khamis) Masa : 9.00 Pagi – 12.00 Tengah Hari (3 Jam) Tempat : Kampus Induk