ZKT 222/3 - Electronic and Photonic Materials I April 2007 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 2007)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2006/2007 April 2007 ZKT 222/3 - Electronic and Photonic Materials I [Bahan Elektronik dan Fotonik I] Duration: 3 hours [Masa : 3 jam] Please ensure that this examination paper contains FOUR printed pages before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instruction: Answer all FIVE questions. Students are allowed to answer all questions in Bahasa Malaysia or in English. [Arahan: Jawab kesemua LIMA soalan. Pelajar dibenarkan menjawab semua soalan sama ada dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris.]