ZGT 270/3- Meteorologi II April 2007 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 2007)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2006/2007 April 2007 ZGT 270/3- Meteorologi II [Meteorologi II] Duration: 3 hours [Masa : 3 jam] Please ensure that this examination paper contains TWELVE printed pages before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA BELAS muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.) Instruction: Answer all the THIRTY questions in Part A with marking ( / ) at the correct answer in the question paper. Answer TWO questions only from Part B. Students are allowed to answer all questions in Bahasa Malaysia or in English. [Arahan: Jawab kesemua TIGA PULUH soalan di Bahagian A dengan menandakan ( / ) pada jawapan yang betul pada kertas soalan. Jawab DUA soalan sahaja dari Bahagian B. Kesemua Pelajar dibenarkan menjawab semua soalan sama ada dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa lnggeris.] Part A: Objective (30 Questions) (Bahagian A: Objektif (30 soalan) Part B: Structure (3 Questions) (Bahagian B: Struktur (3 soalan)