ZGT 267/3 - Solid Earth Geophysics II April 2007 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 2007)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2006/2007 April 2007 ZGT 267/3 - Solid Earth Geophysics II [Geojizik Bumi Pepejal II] Duration: 3 hours [Masa : 3 jam] Please ensure that this examination paper contains THREE printed pages before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instruction: Answer any FOUR questions. Students are allowed to answer all questions in Bahasa Malaysia or in English. [Arahan: Jawab mana-mana EMPAT soalan. Pelajar dibenarkan menjawab semua soalan sama ada dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa lnggeris.]