ZGT 264/2 - Geophysical Data Analysis April 2007 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 2007)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2006/2007 April 2007 ZGT 264/2 - Geophysical Data Analysis [Analisis Data Geofizik] Duration: 2 hours [Masa : 2 jam] Please ensure that this examination paper contains FOUR printed pages before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi EMPAT muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instruction: Answer all FOUR questions. Students are allowed to answer all questions in Bahasa Malaysia or in English. [Arahan: Jawab kesemua EMPAT soalan. Pelajar dibenarkan menjawab semua soalan sama ada dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris.]