Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Keselamatan KP19 Kertas II (Amali) 31 Oktober 2019 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 31 Oktober 2019 (Khamis) Masa : 9.00 Pagi - 11.00 Pagi (2 Jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kejuruteraan