Peperiksaan Perkhidmatan Pengawal Keselamatan KP11 Kertas II (Teori) 31 Oktober 2019 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 31 Oktober 2019 (Khamis) Masa : 2.30 Petang – 4.30 Petang (2 Jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kesihatan