MAA 111 E - Algebra for Science Students - PPSM, Pusat Pengajian Sains Matematik (Universiti Sains Malaysia, 2006)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Kursus Semasa Cuti Panjang Sidang Akademik 2005/2006 Jun 2006 MAA 111 E - Algebra for Science Students [Aljabar untuk Pelajar Sains] Duration : 3 hours [Masa : 3 jam]