ZCU 100/2 - Energy and The Environment April 2007 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 2007)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2006/2007 April 2007 ZCU 100/2 - Energy and The Environment [Tenaga dan Persekitaran] Duration: 2 hours [Masa : 2 jam] Please ensure that this examination paper contains THREE printed pages before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instruction: Answer all FOUR questions. Students are allowed to answer all questions in Bahasa Malaysia or in English. [Arahan: Jawab kesemua EMPAT soa/an. Pelajar dibenarkan menjawab semua soalan sama ada dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris.]