ZCT 304/3 - Keelektrikan dan Kemagnetan April 2007 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 2007)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2006/2007 April 2007 ZCT 304/3 - Keelektrikan dan Kemagnetan Masa : 3 jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LAPAN muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab mana-mana LIMA soalan. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia.