ZCT 218/3 - Mathematical Methods April 2007 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 2007)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2006/2007 April 2007 ZCT 218/3 - Mathematical Methods [Kaedah Matematik] Duration: 3 hours [Masa: 3 jam) Please ensure that this examination paper contains SIX printed pages before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.) Instruction: Answer any FIVE questions. Students are allowed to answer all questions in Bahasa Malaysia or in English. [Araban: Jawab mana-mana LIMA soalan. Pelajar dibenarkan menjawab semua soalan sama ada dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris] Each question is worth 100 points. Total marks are 500 points. [Setiap soalan bernilai 100 markah. Jum/ah markah adalah 500.]