ZCT 207/2 - Statistical Mechanic April 2007 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 2007)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2006/2007 April 2007 ZCT 207/2 - Statistical Mechanic [Mekanik Statistik] Duration: 2 hours [Masa : 2 jam) Please ensure that this examination paper contains SIX printed pages before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instruction: Answer all FOUR questions. Students are allowed to answer all questions in Bahasa Malaysia or in English. [Arahan: Jawab kesemua EMPAT soalan. Pelajar dibenarkan menjawab semua soalan sama ada dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa Jnggeris.]