Peperiksaan Perkhidmatan Pegawai Teknologi Maklumat F41 Kertas II 31 Oktober 2019 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 31 Oktober 2019 (Khamis) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tengah hari (3 jam) Tempat : Kampus Kesihatan