Peperiksaan Perkhidmatan Penolong Pegawai Sains C29 Kertas II (Institut Penyelidikan Dan Teknologi Nano Optoelektronik) 31 Oktober 2019 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Penolong Pegawai Sains C29 Kertas II (Institut Penyelidikan Dan Teknologi Nano Optoelektronik)