ZCT 205/3 - Quantum Mechanics April 2007 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 2007)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2006/2007 April 2007 ZCT 205/3 - Quantum Mechanics {Mekanik Kuantumj Duration: 3 hours [Masa : 3 jam ] Please ensure that this examination paper contains FIVE printed pages before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instruction: Answer all SIX questions. Students are allowed to answer all questions in Bahasa Malaysia or in English. [Arahan: Jawab kesemua ENAM soalan. Pelajar dibenarkan menjawab semua soalan sama ada dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa lnggeris.]