ZCT 103/3 - Physics III (Vibrations, Waves and Optics) April 2007 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 2007)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2006/2007 April 2007 ZCT 103/3 - Physics III (Vibrations, Waves and Optics) [Fizik III (Getaran, Gelombang dan Optik] Duration: 3 hours [Masa : 3jam} Please ensure that this examination paper contains SIX printed pages before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi ENAM muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.} Instruction: Answer any FOUR questions. Students are allowed to answer all questions in Bahasa Malaysia or in English. [Arahan: Jawab mana-mana EMPAT soalan. Pelajar dibenarkan menjawab semua soalan sama ada dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris.]