ZCT 317E/3 - Solid State Physics II April 2007 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2006/2007 April 2007 ZCT 317E/3 - Solid State Physics II [Fizik Keadaan Pepejal II] Duration: 3 hours [Masa : 3 jam} Please ensure that this examination paper contains EIGHT printed pages before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LAPAN muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instruction: Answer all FIVE questions. Students are allowed to answer all questions in Bahasa Malaysia or in English. [Araban: Jawab kesemua LIMA soalan. Pelajar dibenarkan menjawab semua soalan sama ada dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa lnggeris.]