ZCA 102/4 - Physics II (Electricity and Magnetism) April 2007 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 2007)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2006/2007 April 2007 ZCA 102/4 - Physics II (Electricity and Magnetism) [Fizik II (Keelektrikan dan Kemagnetan)] Duration: 3 hours [Masa : 3 jam] Please ensure that this examination paper contains SEVENTEEN printed pages before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TUJUH BELAS muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instruction: PART A. Answer all THIRTY multiple choice questions. Circle your answers on the question paper. PART B. Answer all FOUR structured questions on the answer script. [Arahan: BAHAGIAN A. Jawab kesemua TIGA PULUH soalan objektif. Bulatkan jawapan anda di atas kertas soalan. BAHAGIAN B. Jawab kesemua EMPAT soalan struktur di atas skrip jawapan.