ZCA 101/4 - Physics I (Mechanic) April 2007 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 2007)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Second Semester Examination Academic Session 2006/2007 April 2007 ZCA 101/4 - Physics I (Mechanic) [Fizik I (Mekanik)] Duration: 3 hours [Masa : 3jam] Please ensure that this examination paper contains ELEVEN printed pages before you begin the examination. [Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SEBELAS muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini.] Instruction: Answer all FIVE questions. Students are allowed to answer all questions in Bahasa Malaysia or in English. [Arahan: Jawab kesemua LIMA soalan. Pelajar dibenarkan menjawab semua soalan sama ada dalam Bahasa Malaysia atau Bahasa Inggeris.]