ZAT 387/4 - Proses Fabrikasi Semikonduktor April 2007 - PPSF, Pusat Pengajian Sains Fizik (Universiti Sains Malaysia, 2007)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2006/2007 April 2007 ZAT 387/4 - Proses Fabrikasi Semikonduktor Masa : 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi TIGA muka surat yang bercetak: sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab kesemua LIMA soalan. Kesemuanya wajib dijawab dalam Bahasa Malaysia.