STW219 - Tingkahlaku Manusia dan Persekitaran Sosial Mac 2002 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (Universiti Sains Malaysia, 2002)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2001/2002 Februari/Mac 2002 STW219 - Tingkahlaku Manusia dan Persekitaran Sosial Masa : 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SA TU muka surat yang Bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab TIGA (3) soalan sahaja.