STU322- Organisasi Khidmat Manusia Mac 2002 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (Universiti Sains Malaysia, 2002)
UNNERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2001/2002 Februari/Mac 2002 STU322- Organisasi Khidmat Manusia Masa: 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab TIGA soalan sahaja. Soalan No.1 adalah wajib.