SPW204 - Teori dan Kaedah Sains Politik Mac 2002 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (Universiti Sains Malaysia, 2002)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2001/2002 Febniari/Mac 2002 SPW204 - Teori dan Kaedah Sains Politik Masa : 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab Soalan 1 di Bahagian A, dan DUA (2) Soalan lagi dari Bahagian B.