Peperiksaan Peningkatan Secara Lantikan (PSL) Penolong Pegawai Sains C29 / Penolong Pegawai Penerbitan N29 / Penolong Pegawai Belia Dan Sukan S29 / Penolong Pustakawan S29 / Penolong Akauntan W29 Kertas I - Umum 30 April 2019 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2019)
Tarikh : 30 April 2019 (Selasa) Masa : 9.00 Pagi – 12.00 Tengahari (3 Jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan