Peperiksaan Perkhidmatan Pembantu Tadbir (Kewangan) W19 Kertas II 28 November 2018 - BSM, Bahagian Sumber Manusia (Jabatan Pendaftar (Registry Department): Bahagian Sumber Manusia, 2018)
Tarikh : 28 November 2018 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.00 pagi (2 jam) Tempat : Kampus Induk & Kampus Kejuruteraan