SPU315 - Pengurusan Sektor Awam Mac 2002 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (Universiti Sains Malaysia, 2002)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2001/2002 Februari/Mac 2002 SPU315 - Pengurusan Sektor Awam Masa: 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab TIGA (3) daripada soalan-soalan di bawah. Setiap soalan adalah benilai 100 markah.