SPU311 - Ideologi-Ideologi Dunia Ketiga Mac 2002 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (Universiti Sains Malaysia, 2002)
UNNERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2001/2002 Februari/Mac 2002 SPU311 - Ideologi-Ideologi Dunia Ketiga Masa: 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SATU muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab TIGA (3) soalan