SPU 312: Teori dan Praktik Penyelesaian Konflik March 2002 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (Universiti Sains Malaysia, 2002)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2001/2002 Februari/Mac 2002 SPU 312: Teori dan Praktik Penyelesaian Konflik Masa: 2jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi DUA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Arahan: Jawab DUA (2) daripada soalan-soalan di bawah. Setiap soalan membawa 100 markah.