SEU325 - Perancangan Ekonomi dan Analisis Projek - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (Universiti Sains Malaysia, 2002)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2001/2002 Februari/Mac 2002 SEU325 - Perancangan Ekonomi dan Analisis Projek Masa : 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi LIMA muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab Soalan 1 dan mana-mana dua Iagi soalan