SEP222 - Matematik Untuk Ahli-Ahli Ekonomi Mac 2002 - PPSKM, Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (Universiti Sains Malaysia, 2002)
UNIVERSITI SAINS MALAYSIA Peperiksaan Semester Kedua Sidang Akademik 2001/2002 Februari/Mac 2002 SEP222 - Matematik Untuk Ahli-Ahli Ekonomi Masa: 3jam Sila pastikan bahawa kertas peperiksaan ini mengandungi SEPULUH muka surat yang bercetak sebelum anda memulakan peperiksaan ini. Jawab LIMA (5) soalan sahaja. Soalan 1, 2 dan 3 daripada Bahagian A adalah wajib dijawab. Jawab mana-mana DUA (2) soalan daripada Bahagian B.